Vedetele de la Hollywood au propriul lor Mos Craciun care le asculta si le indeplineste dorintele. Pentru asta, starurile trebuie sa plateasca 5.000 de dolari pe noapte pentru a-l avea in casele lor. "Mosul" spune ca ii place la nebunie viata pe care o duce, inconjurat tot timpul de cei mai cunoscuti oameni din cetatea filmului. Mos Craciunul vedetelor de la Hollywood, pe numele sau adevarat Brady White, si-a inceput cariera de "simbol al sarbatorilor de iarna" in anii '70 pe cand era un simplu actor de mana a doua. sansa lui a fost un anunt pentru o slujba de Mos Craciun cu jumatate de norma, la un mall din Los Angeles. in acelasi timp, un ziar local a organizat un concurs la care au participat numai copii care trebuiau sa aleaga cel mai simpatic Mos Craciun din mall-urile din zona orasului Los Angeles.

Brady i-a impresionat pe copii cu cate stia despre muzica rock. Dupa ce a citit stirea despre Brady, un cautator de talente din Hollywood l-a contactat si l-a intrebat direct daca vrea sa castige 5.000 $ pe zi. Raspunsul a fost evident "da!". Din acel moment Brady si-a lasat barba si anul urmator a obtinut primul sau contract la o petrecere data de un multimilionar din "cetatea filmului". Dupa acel contract cariera lui a luat amploare. Acum pentru o singura reprezentatie onorariul sau e de 5.000 $. Brady White isi aminteste cea mai salbatica petrecere la care a jucat rolul lui Mos Craciun: in casa cantaretei de muzica country Dolly Parton. Madonna l-a facut sa roseasca cand, dupa ce i s-a asezat in poala, i-a cerut sa-i redea virginitatea. "Am implorat-o: "Te rog, cere-mi altceva. Sarmanul Mos Craciun nu poate face miracole". Ea a ras si m-a imbratisat" a spus zambind Brady. Acea dorinta a ramas printre putinele pe care nu le-a putut onora. Canta-reata Cher i-a cerut un Oscar si l-a obtinut anul urmator pentru rolul din pelicula "Moonstruck", Jodie Foster i-a cerut un rol principal si l-a obtinut in filmul "Tacerea mieilor".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.