Este homosexual: acesta este motivul pentru care autoritatile italiene au refuzat sa ii reinnoiasca permisul de conducere a unui barbat.

“El sufera de boli grave care ar putea fi un impediment in conducerea in conditii de siguranta” este argumentul pentru care, lui Cristian Friscina, un Italian de 28 de ani din localitatea Brindisi, i s-a refuzat sa ii fie reinnoit permisul de conducere, scrie El Mundo.

Boala grava” de care sufera Friscina este homosexualitatea. Potrivit autoritatilor, aceasta „boala” „nu este ideala pentru un sofer”.

Asociatile pentru homosexuali si Partidul Radical, cunoscut pentru apararea feroce a drepturilor civile si personale, au izbucnit. Adevarul este ca vestea nu a facut mare valva in Italia, o tara in care au loc frecvent agresiuni impotriva homosexualilor si acte de homofobie.

Acum cateva zile, de exemplu, singurul parlamentar care a recunoscut ca este gay, deputata Ana Concia, membra a Partidului Democrat, a fost insultata atunci cand mergea pe strada de mana cu perechea sa. „Lesbienelor, ar trebui sa fiti trimise la cuptor” au fost cuvintele unui om care a ridicat mana impotriva lor si aproape ca le-a lovit.

Saptamana trecuta, doi homosexuali au fost amendati cu 2000 euro pentru ca in iulie 2007 ei si-au aratat afectiunea in sptiul public, ceea ce a fost considerat de judecator ca fiind „contra bunelor moravuri”.

Mai amintim si de vice-presedintele Consiliului National de Cercetare, Roberto De Mettei, care a declarat recent la radio ca Imperiul Roman a cazut pentru ca s-a extins homosexualitatea .

Chiar si Silvio Berlusconi s-a justificat pentru scandalul „Bunga-bunga” spunand ca „Mai bine asa decat sa fiu homosexual..”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.