O femeie, judecata in Marea Britanie pentru ca si-a strangulat copilul care suferea de autism in forma severa, a declarat judecatorului ca ea nu l-a omorat, ci l-a trimis "in Rai", unde va fi fericit si fara dizabilitati, relateraza publicatia britanica TheIndependent.com.

Yvonne Freaney a spus ca si-a ucis fiul de 11 ani, Glen, intr-un hotel de langa aeroportul Cardiff, din South Wales, deoarece nimeni nu vroia sa mai aiba grija de el, scrie MEDIAFAX.

Femeia, de 49 de ani, a admis fapta imputata de acuzare, dar a negat uciderea lui Glen, al carui cadavru a fost gasit intr-o camera de la Sky Plaza Hotel, in mai 2010.

La termenul de marti al procesului procurorul a dat citire acuzatiilor si actului de inculpare, oferind detalii socante din culisele anchetei, mai noteaza sursa citata.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi declarat senina la sosirea politiei ca fiul ei zace mort de peste 36 de ore.

"L-am sugrumat. Mi-am folosit cureaua, acolo la marginea patului. El este autist in forma severa. Va fi fericit acum. ... L-am trimis in Regatul Cerurilor. Acum este fericit. Este ciudat, zambea atunci cand l-am strangulat si atunci mi-am dat seama ca va fi fericit acolo unde se duce", sunt cateva dintre spusele femeii la momentul contactului cu politistii.

Cand a fost gasita, mama copilului prezenta multiple leziuni la incheieturile mainilor, piept si spate


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.