Un barbat din statul american California se comporta exact ca un bebelus: doarme intr-un pat pentru copii, la masa sta intr-un scaun special, este hranit cu biberonul si chiar poarta scutece.

Stanley si-a remodelat apartamentul pentru a putea retrai la varsta adulta primii ani de viata, informeaza Huffington Post. In timpul liber, Stanley poarta scutece, foloseste suzete si doarme intr-un imens pat pentru copii.

Povestea sa a fost descoperita de jurnalistii de la National Geographic si va fi prezentata pe larg intr-un episod al seriei "Taboo", productie TV care isi propune sa exploreze bariera dintre realitate si fantezie.

Cand iese pe strada, in lumea reala, Stanley nu atrage cu nimic atentia. Insa, cand ajunge acasa, el schimba costumul si cravata cu scutece si biberoane. Barbatul este adept al infantilismului, o stare in care adultul incearca sa retraiasca lumea copilariei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.