Un barbat care consumase bauturi alcoolice s-a prezentat vineri la un agent al companiei Air France de pe aeroportul John F. Kennedy din New York, declarand ca numele lui este Osama ben Laden si are "o bomba in geanta".

Agentii de securitate de la aeroport au asteptat 40 de minute inainte de a chema politia, potrivit unei surse citate de New York Post. Pana atunci, bagajele lui Christian Boncorps, un barbat slab si cu barba grizonata, ajunsesera deja la bordul avionului cu care intentiona sa mearga la Paris, relateaza MEDIAFAX.

Boncorps, in varsta de 61 de ani, a facut acest comentariu cand a fost intrebat de agentul Air France ce are in geanta, acesta crezand ca barbatul ar putea incerca sa duca bautura la bordul avionului, a declarat o sursa.

Dar in loc sa cheme Autoritatea Portuara imediat, agentul l-a condus pe Boncorps la dispozitivul de verificare al Administratiei pentru securitatea transporturilor, unde a fost supus procedurilor standard inaintea imbarcarii. "Cand in sfarsit a ajuns un politist, (barbatul) se incalta", a precizat o sursa din cadrul politiei aeroportuare.

Boncorps a fost acuzat de afirmatii false si a pledat vinovat la acuzatia de comportament turbulent, fiind condamnat la o amenda de 250 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.