Printul William si noua Ducesa de Cambridge, Catherine, au comandat un tort de fructe cu 8 etaje, decorat cu nu mai putin de 900 de aplicatii florale.

Juramintele cuplului regal la Westminster Abbey au fost urmate de o receptie la Palatul Buckingham, alaturi de familie si prieteni. Tortul miresei, o adevarata opera de arta, s-a aflat printre atractiile serii, potrivit DailyMail.

Cum William si Kate sunt fani ai prajiturilor cu fructe, tortul a urmat aceeasi reteta, fiind invelit in crema si glazura.

Echipa delegata sa-l creeze a lucrat cinci saptamani pentru a duce la bun sfarsit sarcina, in conditiile in care Kate Middleton a cerut ca tortul sa fie decorat cu 16 flori care simbolizeaza fericirea-trandafir, tandretea-crinul sau casatoria-iedera. Tortul a fost comandat la renumita patiserie Fiona Cairns, printre ai carei clienti se numara si fostul component al trupei The Beatles, Paul McCartney.

Printul William si Kate Middleton s-au casatorit vineri in cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra, in prezenta a aproximativ 1.900 de invitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.