Dar, iata, sunt o multime de femei care-si antreneaza zilnic gura cu el. Daca la inceput privesti reclama hipnotizat si nu te poti opri din ras, dupa cateva minute esti doar oripilat.

Facial Flex costa 38 de dolari si se vinde in America excelent. Creatorii lui il lauda ca iti va tine obrajii in loc si nu-i va lasa sa cada, daca exersezi cu el suficient.

Musculatura gurii si a mandibulelor va fi antrenata, iar utilizatorii de Facial Flex vor arata proaspeti ca niste boboci de rata, amanand ofilirea pe termen nedeterminat.

Femeia din reclama se straduieste sa arate ca nu e deloc greu, ba chiar e foarte placut, "sa tragi de fiare" cu Facial Flex, desi, in ciuda zambetului ei larg si rasului lansat spre camera, e evident ca abia se abtine sa nu vomite sau chiar sa lesine, dupa ce, la finalul demonstratiei, si-l scoate in sfarsit din gura, scrie Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.