Un scriitor chinez de bestseller-uri vrea sa isi faca o operatie estetica, ce va costa peste 150.000 de dolari, pentru a semana cu William Shakespeare (1564 - 1616).

Zhang Yiyi va trebui sa-si faca 10 liftinguri faciale in 10 luni, pentru a arata ca bardul britanic. De asemenea, va trebui sa se duca la control lunar, dupa fiecare operatie, potrivit shanghaidaily.com.

Potrivit medicilor, operatiile nu vor fi foarte dificile, deoarece Zhang are o fata cu un nas ascutit si ochi mari, precum Shakespeare.

Chirurgul-sef Zheng Churong a spus ca procedura implica operatii la ochi, barbie si alte parti ale fetei. Scriitorul a decis sa isi urmeze planul dupa ce a aflat despre riscurile pe care le implica aceasta procedura. Costul operatiei va fi acoperit cu banii pe care i-a castigat din vanzarea celei mai recente carti ale sale, la care a lucrat timp de patru ani, mai scrie shanghaidaily.com.

"Viata este o incercare de a deveni o persoana mai buna. Cred ca operatiile acestea merita toti banii", a spus Zhang. Totusi, artistul a fost criticat ca ar cauta publicitatea, in loc sa se axeze pe scris.

Aceasta nu este prima data cand Zhang este in atentia media. El a scris o scrisoare in care cerea in casatorie o prezentatoare TV celebra. In scrisoare, el ii prezenta acesteia motivele pentru care trebuie sa se casatoreasca cu el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.