- Cum recunosti un ou proaspat?
Un ou proaspat inseamna ca mentine inca viabil fatul, viitorul pui, astfel ca trebuie sa comunice cu mediul. Prin urmare, porii din coaja de oua trebuie sa fie inca prezenti, fiind usor transparentasi rugoasa. Cand coaja devine stralucitoare, oul este vechi.
- Legatura dintre ou si colesterol
Ultimele studii au demonstrat ca oul nu are un continut ridicat de colesterol, insa poate stimula producerea endogena de colesterol, adica sa favorizeze producerea colesterolului de catre ficat. Asadar, se recomanda sa nu consumati mai mult de 2-3 oua pe saptamana.
Afla mai multe curiozitati despre oua in Healthy
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro