Dupa ce si-au petrecut vacantele in vile de lux, hoteluri hi-fi sau la bordul unor super iahturi, cei bogati au acum inca un as in maneca. Este vorba despre o serie de petreceri exclusiviste cu care sa-si impresioneze clientii, partenerii de afaceri sau prietenii.

Dar nu petrecerea in sine este senzatia, ci locul si felul in care se intampla. Mai exact, magnatii pot inchiria o tara intreaga pentru o noapte alba (sau nu, dupa preferinte). Printre altele, contractul de inchiriat pentru Liechtenstein prevede semne stradale personalizate, un curs valutar special temporar si costuri de minim 150 de euro pentru o noapte la hotel.

Principatul Liechtenstein a decis sa se faca disponibil pentru clientii privati pentru suma de 70.000 de dolari pe noapte. Este un pas important pentru o tara cunoscuta deja ca fiind "un paradis al taxelor".

Daca anul trecut, autoritatile l-au refuzat pe Snoop Dogg cand a cerut sa inchirieze tara pentru a filma un videoclip, anul acesta au re-evaluat oportunitatile de marketing, scrie DailyMail.co.uk.

In pretul facut public nu intra insa si alte personalizari, acestea urmand a fi negociate ulterior, scrie www.zf.r.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.