In timpul vietii, islandezul Pall Arason a fost mereu un barbat in centrul atentiei, iar acum, dupa moarte va fi la fel, cel putin o parte a lui.

Penisul “murat” al islandezului de 95 de ani va fi de acum principal atractie la unul dintre cele mai ciudate muzee din lume, din orasul Husavik, Islanda.

Sigurdur Hjartarson, directorul Muzeului dedicat FalusuluiPhallological Museum” spune ca organul donat de Arason va ajuta la completarea complexei colectii, care contine membre de balena, foci, ursi si alte mamifere, transmite dailyrecord.

Bizarul muzeu a fost deschis in 1997, iar directorul sau a asteptat multa vreme pentru a reusi sa obtina un “exemplar uman”.

Dorinta lui Sigurdur Hjartarson a fost implinita de bunul sau prieten, Pall Arason, care a fost de acord sa isi doneze penisul muzeului dupa moarte. Atfel ca, in ianuarie 2011 medicii au facut operatia necesara, dupa ce Pall a decedat, la 95 de ani, iar organul va fi in curand pus la expozitie.

“Vizionare placuta”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.