Adio, instrumentele clasice, astazi tehnologia primeaza in orice domeniu. Cativa adolescenti din Rusia se folosesc de electronicele din buzunare pentru a canta.

Tinerii, originali din Kazan, vestul Rusiei, nu folosesc nici macar un singur instrument traditional in realizarea pieselor muzicalel, scrie dailyrecord.co.uk.

Telefoane mobile iPhone, tablete iPad si aplicatii electronice de mixaj: doar de atat au nevoie pentru a canta piese precum hit-urile muzicienilor de la Nirvana doar cu ajutorul produselor electronice Apple.

Tinerii fac parte din prima trupa din lume care sustine concerte live doar cu ajutorul produselor electronice Apple si se bucura de mult success in randul pasionatilor de rock, potrivit The Sun. Singurul regret al ineditilor muzicieni este ca telefoanele mobile si tabletele nu le permit sa se joace cu instrumentele pe scena, precum marile vedete rock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.