Undeva la intersectia dintre intalnirile online si prostitutie se afla site-ul WhatsYourPrice.com – un nou site pentru intalniri unde arunci bani pentru a-ti gasi jumatatea.

Fondatorul site-ului, Brandon Wade, compara WhatsYourPrice.com cu eBay. “Atunci cand vezi o persoana frumoasa si singura si vrei sa iesi cu ea, faci o oferta si cumperi prima intalnire”, explica acesta. Insa aici se termina similaritatile, scrie Switched.

Utilizatorii WhatsYourPrice.com se impart in doua grupuri: „generosii” (barbatii) si „atractivele” (femeile).
Atractivele sunt invitate sa-si creeze profiluri pe site, alaturi de informatii despre ele, precum pe majoritatea site-urilor de intalniri, dar si cantitatea de bani pe care ar accepta-o ca sa iasa cu cineva. Generosii se uita prin profiluri si fac oferte pe care actractivele nu le pot refuza. Odata ce oferta este facuta, atractiva poate sa accepte sau sa refuze, ori sa vina cu un alt pret.

Suna a prostitutie, nu? Aproape. „Este vorba de a plati prima intalnire!”, a explicat purtatorul de cuvant.

  • „Nu este vorba de sex, poate doar la un anumit punct in viitor daca cei doi se plac. Intre timp, femeile fac rost de niste bani."

Moto-ul „Fa bani din intalniri”, daca va vine sa credeti sau nu, apartine firmei din Las Vegas care detine WhatsYourPrice.
„Este vorba despre niste principii de piata libera”, a explicat Wade. „Probabil ca acesta ma face un Adam Smith al intalnirilor online!”.. Sau, un Dolemite al capitalismului.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.