Afla care sunt zodiile sincere si care sunt semnele mincinoase ale zodiacului, maestre in arta prefacatoriei.

  • Berbec

Berbecul este o zodie activa, plina de energie. Este guvernat de Marte, planeta care ii dezvolta curajul, dar si agresivitatea, asprimea si indrazneala. Nativul isi doreste intotdeauna sa fie primul si nu s-ar abate niciodata de la propriile convingeri. Nu-i place sa jigneasca si se tine departe de conflicte. Insa, asta nu inseamna ca n-ar recurge la minciuna si ipocrizie pentru a-si atinge scopul. Nativul Berbec isi studiaza foarte bine interlocutorii, pentru a sti cum sa reactioneze in cazul unei confruntari.

  • Taur

Nativul zodiei Taur este o persoana constiincioasa, in cautare de armonie si situatii pasnice. Este generos cu cei din jur, ii place sa daruiasca si schimbarile bruste de temperament nu-i stau in fire. Intentiile Taurului nu vor fi niciodata rauvoitoare. Nativul prefera intotdeauna adevarul, cu riscul de a rani pe cineva. Este adeptul sigurantei, iubeste ordinea si nu ii place sa se complice mintind. Daca este provocat, poate deveni incapatanat si inflexibil; isi va sustine cu tarie convingerile fara sa-i fie teama de reactii.

  • Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt energici si comunicativi. Se plictisesc foarte repede, de aceea nu sunt deranjati de schimbarile bruste. Fiind deosebit de sociabili, nu se feresc sa spuna exact ceea ce gandesc. Insa, pot fi prefacuti cu persoanele pe care nu le agreeaza. Gemenii sunt caractere duale si stapanesc foarte bine arta disimularii. Sunt agili si isi schimba rapid comportamentul in functie de situatie. In general prieteni loiali, sunt capabili sa minta pentru a dezinforma, aparandu-si astfel apropiatii.

Citeste articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.