Un cuplu de suedezi proaspat casatoriti au avut parte de o luna de miere ca in povestile in care printul si printesa trec prin incercari nemaivazute. In cazul lor, sase dezastre naturale in patru luni.
Luna de miere ce trebuia sa fie perfecta a inceput in decembrie 2010, cand cei doi au fost nevoiti sa faca o escala fortata in Germania, dupa ce in calea lor s-a pus una dintre cele mai mari furtuni de zapada care a lovit Europa Centrala in ultimii 20 de ani.

Urmatoarea intamplare s-a petrecut in Cairns, Australia, unde un ciclon a devastat totul in cale. Dupa asta au plecat in Brisbane, unde au dat nas in nas cu inundatiile catastrofale din aceasta zona, scrie www.smh.com.au.

Vrand sa scape de furia naturii si sa se asigure ca ghinionul nu-i urmareste, cei doi impreuna cu fetita lor au traversat continentul australian si au ajuns la Perth, in celalalt capat, unde incendiile de vegetatie erau in toi.

In ziua in care cuplul a ajuns in Noua Zeelanda, Christchurch a fost lovit de un cutremur de 6,3 magnitudine.

Plecand iar din locul stabilit, au aterizat la Tokyo, insa cu doar cateva zile inainte de cutremurul catastrofal din 11 martie, pe care l-au resimtit in intregime la etajele superioare ale unui hotel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.