Au calatorit 233.000 de km in 11 ani, timp in care au facut si patru copii. Acesta este jurnalul de calatorie a unei familii cu un dor de duca absolut nebun.

Familia Zapp si-a petrecut mai mult de un deceniu calatorind prin lume intr-o masina care nu merge cu mai mult de 65 de km/h (multi dintre noi cred ca aceasta viteza este insuportabil de mica si pentru o calatorie de sfarsit de saptamana). In calatoria lor lunga au mancat mancaruri exotice, si-au facut o groaza de prieteni si, a da, au facut patru copii, scrie TIME.

MSNBC spune cum acest cuplu format din Herman si Candelaria si-au inceput aventurile odata cu o calatorie dinspre America de Sud inspre Alaska, calatorie care s-a transformat intr-o peripetie de 233.000 de km.

Au pornit la drum fara copii, dar pe parcurs (in Argentina sau in Canada) au devenit parinti. Masina lor, un model Graham Paige din 1928, functioneaza ca o scoala mobila pentru copiii lor cu varste cuprinse intre 1 an si 8 ani, dar, la fel de bine ca si o tabara. Ei si-au facut un stil de viata din socializarea cu tot felul de oameni necunoscuti care ii ajuta in schimbul frumoasei povesti despre visul lor hipiot.

Putini pot sa ajunga la performanta familiei Zapp: sa calatoresti 11 ani din marea dorinta de a vedea lumea (desi multi cred ca ar fi putut parcurge distanta respectiva in jumatate din timp).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.