Zodiacul culturii vedice este asemanator cu cel european. Acest horoscop este impartit in 12 zodii si se concentreaza asupra legaturii dintre om si Cosmos, a personalitatii fiecarei zodii si a starilor sufletesti din cadrul unei comunitati.

  • Mesha (21 martie – 20 aprilie)

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt firi ambitioase, puternice si energice. Inteligente si optimiste, reusesc sa treaca peste orice problema, indiferent de gravitatea acesteia. Pe plan profesional ocupa functii cat mai inalte si ajung sa ii domine pe cei cu care lucreaza. Uneori tind sa exagereze in ceea ce priveste planurile si viata sentimentala, dand dovada de orgoliu, egoism si furie.

  • Vrsabha (21 aprilie – 21 mai)

Nativii din Vrishaba sunt persoane emotionale, sensibile si sincere. In relatiile cu cei din jurul lor, devin foarte atasati de prieteni. Sunt atrasi de lux si viseaza la o viata plina de aventuri si vacante scumpe. Persoanele din aceasta zodie sunt foarte incapatanate si urasc sa fie contrazise. In dragoste sunt firi amoroase, pasionale si impulsive. Au nevoie de un partener care sa le aprecieze si sa le respecte.

  • Mithuna (22 mai – 21 iunie)

Firi inteligente, sigure pe ele si foarte rabdatoare, persoanele Mithuna dau dovada de maturitate in tot ceea ce fac. Isi doresc foarte mult sa reuseasca pe plan profesional si de aceea sunt capabile sa inceapa cat mai multe proiecte si sa lucreze non stop pentru a se bucura de stabilitate pe plan profesional. In dragoste sunt adeptele relatiilor lungi si vor parteneri care sa le fie alaturi, sa le ofere atentie si iubire neconditionata.

  • Karka (22 iunie – 22 iulie)

Caracteristicile acestui semn sunt sensibilitatea, generozitatea, amabilitatea si intelepciunea. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte atasate de familie si prieteni. Le place aventura si de aceea se bucura de fiecare moment al vietii. In relatii sunt foarte romantice si loiale. Urasc rutina si vor un partener independent si pasional, care sa le suprinda de fiecare data cu cadouri neasteptate si dovezi de dragoste.
Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

  • Simha (23 iulie – 22 august)

Persoanele Simha sunt foarte incapatanate, sincere, posesive si impunatoare. Acestea au ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a se face cunoscute. Vor sa fie in centrul atentiei de fiecare data si incearca sa isi expuna punctul de vedere in orice discutie. Chiar daca uneori sunt impulsive si mandre, in realitate dau dovada de sensibilitate si generozitate. Pe plan sentimental sunt foarte romantice, insa usor extremiste, reusind sa treaca de la o stare la alta in doar cateva minute.

Descopera toate zodiile din cultura vedica pe kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.