Douazeci de bloggeri clujeni, condusi de bucatarul Adrian Hadean, vor sa stabileasca, la Zilele municipiului Cluj-Napoca, un record mondial cu cea mai lunga frigaruie de pui, ei incercand sa pregateasca o frigaruie cu o lungime de o suta de metri.

Bucatarul Adrian Hadean a declarat miercuri ca pentru tentativa de stabilire a recordului vor fi folosite 150 de kilograme de carne de pui si 50 de kilograme de ceapa si ardei, scrie MEDIAFAX.

"Vrem sa stabilim, cu un grup de 20 de bloggeri clujeni, un record mondial cu ocazia primei editii a Zilelor municipiului Cluj-Napoca. Am verificat pe Guinness Book of World Records si nu este un astfel de record, la cea mai lunga frigaruie de pui din lume, astfel incat vom face noi una cu o lungime de 100 de metri. Se va folosi o tepusa din inox, iar pentru frigaruie avem nevoie de 150 de kilograme de carne de pui si 50 de kilograme de ceapa si ardei. Vom pune si ceva kaizer", a spus Hadean.

Bucatarul a precizat ca, in 2003, a mai facut o frigaruie cu o lungime de 13 metri, iar in 2006 una cu o lungime de 20 de metri.

Adrian Hadean este bucatar si blogger culinar si va realiza meniurile pentru gradinitele de stat din Cluj-Napoca, la solicitarea Primariei, care promoveaza alimentatia sanatoasa in randul copiilor.

Zilele municipiului Cluj-Napoca se vor desfasura intre 27 mai si 3 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.