Un clip home-made, ce-i are ca personaje pe doi gemeni care se cearta in "bebeleza", limba bebelusilor, a devenit un fenomen pe internet.
Clipul de doua minute, care a strans pana acum 13 milioane de vizualizari, pe Youtube, ii prezinta pe fratii Sam si Ren McEntee, in varsta de 17 luni, care abia au invatat sa-si mentina echilibrul in picioare, dar care au o conversatie foarte animata, presarata cu rasete, gesticularea mainilor foarte convigator si alte elemente nonverbale, demne de o discutie a adultilor.

La o prima vedere, am zice chiar ca se inteleg si chiar au un subiect comun de dezbatut. Si, pana la urma cine are dreptate? Mama copiilor, Abby, e posesoarea blogului twinmamarama.com, unde a impartasit experienta sa minunata de a fi parintele unei perechi de gemeni baieti.

Potrivit profesorului Karen Thorpe, de ka Universitatea de Psihologie din Queensland a declarat, potrivit DailyMail, ca "Gemenii mai ales, si copiii in general, sunt pregatiti sa comunice inca de la inceput, acesta fiind un exemplu cert ca aceasta comuniune dintre ei este sofisticata si mult mai complexa decat putem noi crede" .

Karen Thorpe a mai adaugat ca 40% dintre gemeni dezvolta un asa zi limbaj propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.