Afla povestea unei tinere de 21 de ani, care a cheltuit mii de lire pentru a-si schimba fizionomia si a arata ca un travestit.

Collagen Westwood, o tanara din Londra, este incantata atunci cand lumea o confunda cu un travestit pe strada.

Femeia, care aspira la o cariera in showbiz a cheltuit peste 5.000 de lire pe operatii estetice pentru a-si schimba infatisarea. Interventiile includ marirea buzelor, implanturi de silicon si o rinoplastie. Dar Collagen Westwood nu are de gand sa se opreasca aici si planuieste sa isi scoate cateva coaste pentru a avea o talie mai subtire, scrie Daily Mail.

Printre idolii femeii se numara cantaretii Boy George si Pete Burns, solistul trupei Dead or Alive.

De mica am admirat travestitii. Sunt frumosi si sofisticati si toate femeile ar trebuie sa isi doreasca sa arate asa. Mi-am cumparat mai multe peruci si le porta atunci cnad ies in oras, iar oamenii presupun mereu ca sunt un barbat care se imbraca in femei. Acest lucru nu ma deranjeaza, cred ca travestitii arata fantastic”, spune Collagen Westwood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.