Pentru toti tinerii din Romania pasionati cele mai noi trenduri, dar si de conservarea mediului inconjurator, Patch, primul ceas biodegradabil din lume, este disponibil si in Romania.

Cel mai nou “it item” este eco-friendly, fiind realizat din hartie 100% biodegradabila. Patch a fost inspirat de celebrele figurine confectionate din hartie refolosita de la Carnavalul din Viareggio. Proiectarea si realizarea sa au durat patru ani.

Varianta finala cantareste doar 11 grame, iar hartia din care este confectionat este special tratata, fiind hipoalergenica, rezistenta la contactul usor cu apa, la socuri si garantata pe o perioada de doi ani.

Dupa iese din uz, componentele principale ale ceasului se biodegradeaza, impactul asupra mediului inconjurator fiind egal cu zero.

„Patch - The paper watch" este raspunsul elvețienilor la orientarea globala catre ecologie: fresh, originala si amuzanta. Cele 31 de modele de ceasuri in Romania din luna martie, in exclusivitate pe site-ul tanaaa.ro si in magazinele partenere din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.