Imaginea extraordinara surprinde o furnica prinsa intr-o picatura de apa, perfect sferica, incapabila sa scape, dupa ce a fost surprinsa de ploaie.

Fotografia este realizata in Australia de fotograful Adam Gormley, care s-a aflat acolo exact la momentul potrivit pentru a surprinde incredibila imagine.

Foloseam aparatura speciala de fotografiat pentru ca incercam sa surprind paianjeni in habitatul lor. Nu am prea avut noroc din cauza ploii asa ca am hotarat sa fotografiez picaturile de apa de pe frunzele plantelor”, a declarat fotograful.

Adam habar nu avea ca in una din fotografiile lui a reusit sa suprinda aceasta imagine incredibila si a descoperito abia dupa ce a transferat pozele pe calculator.

Cand am pus pozele pe calculator si am vazut imaginea marita si cred ca am inceput sa urlu de bucurie cand mi-am dat seama ce am surprins in mod accidental”, a declarat Adam Gormley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.