Un pui de delfin a fost salvat de pe un camp de orez din Japonia, la doua saptamani dupa tsunami-ul care a lovit tara pe 11 martie.

Potrivit Daily Mail, delfinul a fost dus de tsunami, despre care se crede ca a avut 14 metri inaltime, pe un camp de orez si a fost salvat de Ryo Taira, proprietarul unui magazin pentru animale, si de un trecator.

Cei doi au gasit puiul de delfin zbatandu-se in apa de mare care mai ramasese pe campul de orez, l-au invelit in prosoape ude si l-au eliberat in mare.

"Era destul de slabit. Cred ca acesta a fost singurul motiv pentru care l-am putut prinde. Nu stiu dacaa va supravietui, insa cu siguranta este mai bine pentru el sa fie in mare decat sa moara in campul de orez", a declarat Ryo Taira.

Cutremurul care a avut loc in Japonia pe 11 martie a afectat numeroase zone ale tarii, iar magazinele pentru animale de companie au devenit adevarate adaposturi pentru animalele ramase fara stapani in urma dezastrului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.