Reactie de milioane de vizitatori: Clipul cu un bebelus de 5 luni si jumatate face senzatie pe internet, dupa ce copilul trece de la teama la un ras contagios.
Peste zece milioane de oameni au vazut filmuletul cu copilul ingrozit de mama sa cand isi sufla nasul! Filmuletul postat de Karen si Michael, parintii bebelusului care nu stie cum sa reactioneze cand o vede si aude pe mama sa stranutand, a strans in 11 zile peste zece milioane de vizualizari, ceea ce a atras atentia realizatorilor emisiunii "Good Mornig America".

Fericitii parinti ai micutului au fost invitati in emisiunea amintita si au declarat in cadrul emisiunii matinale ca nu s-au gandit niciodata ca micutul lor ar putea avea asa mare succes, intentia lor fiind sa le arate prietenilor imagini cu baietelul lor., potrivit Abc News.

  • Unul dintre cele mai vizionate clipuri de internet implica un alt bebelus. Este vorba despre Charlie si clipul "Charlie Bit My Finger," care a strans aproape 300 de milioane de afisari.

  • Tot aproape 10 milioane de vizitatori are si bebelusul din clipul "Evil Look", care reuseste sa treaca de la o privire incruntata la un ras sanatos, doar cand parintii ii cer asta. Zambetul sau este de milioane!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.