Un barbat din Statele Unite ale Americii a fost acuzat de poligamie dupa ce a postat pe contul sau de FaceBook, o fotografie de la ce-a de-a doua casatorie a sa. Nu o sa va vina sa credeti cine a anuntat politia: prima sa sotie, deoarece cei doi erau inca casatoriti.

Proaspatul mire Richard Barton Jr. nu s-a gandit ca postand pe FaceBook o fotografie de la fericitul eveniment care avut loc in iunie 2010, i-ar putea cauza probleme.

Cand pozele cu Barton si cu noua sa sotie din Michigan, SUA, au aparut pe site-ul de socializare, prima sa sotie, cu care se casatorise in 2004, s-a simtit lezata. Nici nu e de mirare avand in vedere ca Barton nu apucase sa divorteze de ea, scrie Time.com. Asa ca prima doamna Barton a anuntat autoritatile, care l-au arestat pe barbat sub acuzatia de poligamie.

Povestea a inceput in 2004 cand Barton s-a casatorit cu R.I. Intr-o seara, la doar cateva luni de la nunta, Barton nu a mai ajuns acasa. Acesta fusese arestat, insa sotia sa nu avea de unde sa stie asta, asa ca multa vreme nu a stiut daca Barton este viu sau mort.

Dupa ce a fost eliberat, barbatul s-a mutat la Michigan si a luat viata de la capat. Tot ce nu a reusit, a fost sa divorteze de R.I., asa ca in momentul in care si-a inceput relatia cu a doua sotie, Barton i-a dat "unfriend" primei sale sotii pe FaceBook. Barbatul risca acum o pedeapsa de 4 ani de inchisoare si ca, din doua sotii, sa ramana cu zero.

Asa ca, iata un sfat: daca sunteti deja casatoriti (e valabil si pentru cei care au "doar" o relatie), nu postati poze cu noua sotie (iubita/iubit) pe Facebook. Veti fi prinsi cu mata-n sac!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.