Imagini socante surprinse in Hudson Bay, Canada, arata, fara doar si poate, ca drama ursilor polari este departe de a se incheia. Lipsiti de terenurile de vanatoare din cauza incalzirii globale, ursii polari au recurs la canibalism, alegand sa isi manance proprii pui.
Potrivit aroundglobe.net, ursii polari isi asigurau necesarul de hrana vanand, in cea mai mare parte, foci si morse de pe platformele de gheata din nord. Lipsa gheturile face practic imposibila vanatoarea uriaselor mamifere, condamnandu-le la o moarte lenta si chinuitoare.

Daca pana in prezent, cel mult un caz de canibalism pe an era raportat de catre observatori, anul acesta s-au inregistrat nu mai putin de 8 cazuri. Fotografia din AroundtheGlobe, surprinsa de catre un turist in Hudson Bay, Canada, a fost trimisa liderilor de la Copenhaga cu ocazia Conferintei Natiunilor Unite cu privire la schimbarile climatice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.