O femeie a reusit sa intoarca multe capete in momentul in care s-a prezentat la un tribunal dintr-o zona rurala din Virginia cu o maimutica indesata in sutien.

Maimutica, de mici dimensiuni, era imbracata cu o rochita roz cu alb si nu a fost observata de nimeni pana cand femeia nu s-a asezat pentru a completa niste formulare, scrie NBC Washington.

Oficialii au declarat ca au fost surprinsi in momentul in care femeia vorbea despre fiica sa, insa in preajma ei nu se afla nicio persoana. Acesta se pare ca a fost momentul in care micuta maimuta a fost scoasa din sutien de catre femeie.

"Nu pot sa inteleg cum avocatul nu a vazut-o. Maimutica se uita in afara (din sutienul femeii", a declarat unul dintre oficialii tribunalului.

Femeia a explicat ca maimuitca are numai 7 saptamani, motiv pentru care are nevoie in mod constant de atentie. Aceasta a spus ca a gasit-o pe "Cara" pe e-Bay si ca a "ridicat-o" din Lexington in februarie.

"Ne numim pisicile sau cateii, copii tot timpul", a declarat femeia pentru un ziar. Intrebata de ce a adus-o pe Cara cu ea, ea i-a intrebat pe reporteri daca ei si-ar lasa copii acasa. Femeia a mai spus ca pe langa maimutica, ea mai este mama a catorva catei, a unui crocodil gecko si a unul sarpe garter.

Autoritatile au mai spus ca femeii nu i-a fost cerut sa paraseasca tribunalul si ca nu este sigur daca a incalcat vreo lege aducand maimutica cu ea.

Citeste si: [VIDEO] Vaca pitica panda, ultima moda in materie de animale de companie

TOP 5: Razbunarea animalelor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.