Un sarpe a murit dupa ce a muscat-o de san pe modelul si actrita de origine israelita, Orit Fox. Aceasta avea implanturi de silicon.
Se pare ca acesta a fost otravit de un venin neobisnuit: siliconul din sanii mariti artificial al femeii, scrie News.com.au.

Un filmulet a facut mare valva pe YouTube, unde utilizatorii au lasat cometarii de tipul “RIP sarpelui” sau “Imi doresc sa fi fost acel sarpe”.

In filmulet apare modelul care mangaia si rasfata sarpele intr-o aparitie la emisiunea radio a lui DJ Shmulik. Sarpele a muscat-o apoi de sanul stang.

Femeia a tipat cat a tinut-o gura. Ea a fost dusa la spitalul Hillel Yaffe din Hadera, in nordul Ierusalimului. Dupa o injectie cu tetanos si cateva ore tinuta sub observatie cateva ore, ea a fost externata.

Nu aceeasi soarta fericita a avut-o si sarpele. Cateva zile dupa incident, Telecinco a anuntat ca acesta a murit in urma otravirii cu silicon.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.