Un barbat din Republica Moldova, fara adapost, a fost ars de viu de un tanar in Moscova, din cauza mirosului urat pe care il aducea in scara unui bloc unde se adapostea
Potrivit lifenews.ru, moldoveanul, in varsta de 55 de ani, isi gasise un adapost provizoriu in scara unui bloc din Moscova.

Momentul in care un tanar de 27 de ani i-a dat foc pentru ca aducea un miros urat pe scara blocului a fost filmat de camerele de supraveghere din cladire. Moscovitul risca o pedeapsa de pana la sase ani de inchisoare pentru fapta sa.

Victima a fost internata intr-un spital din Moscova, cu arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului, insa starea sa este satisfacatoare, potrivit medicilor.

Barbatul a spus ca a venit in capitala rusa in cautarea unei vieti mai bune, insa nu a reusit sa-si gaseasca o slujba. In ultima perioada, el isi cauta un loc de munca in Gara Kiev din Moscova.

Moldoveanul a mai spus ca are doi fii si ca se va intoarce in Republica Moldova dupa ce se va insanatosi, insa inainte de a face acest lucru va cere o despagubire pentru ce i s-a intamplat, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.