La 15 ani de la marele scandal care era sa le distruga carierele, Monica Lewinsky a declarat ca inca il iubeste pe Bill Clinton, fostul presedinte al SUA.

Scandalul iscat era sa le distruga cariera iar mandatul presidential al lui Clinton va purta vesnic aceasta pata, scrie Daily Mail.

Dupa 15 ani, fosta interna a lui Bill Clinton, Monica Lewinsky, nu s-a maritat si nici nu are copii pentru ca, ea spune, inca este si mereu va fi indragostita si de fostul presedinte.

Monica Lewinsky, 37, a administrat o afacere de success, a fost gazda unui reality show si s-a mutat peste ocean, insa nu a gasit niciodata dragostea, declara prietenii acesteia.

"Monica inca nu a trecut peste dragostea ei pentru Bill si s-ar intoarce la el imediat", spune un prieten.

Ea mi-a spus “Nu va mai fi niciodata un alt barbat in viata mea care sa ma faca la fel de fericita cum m-a facut el”, a declarat un prieten de-al ei pentru revista National Enquirer.

“Monica a avut cateva relatii, insa trecatoare. Nu si l-a putut scoate pe Bill niciodata din inima.”

Monica avea 22 de ani in 1995, atunci cand a inceput sa lucreze la Casa Alba sic and a avut o aventura cu presedintele Bill Cliton.

La inceput, acesta a negat ca ar fi avut vreo legatura cu femeia. La 7 luni dupa incident, el a recunoscut ca a mintit pentru a-si proteja familia, dar si pe el. Acesta a declarat ca “a avut o relatie nepotrivita” cu Monica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.