Ce schimbari aduce cu sine cea de-a doua etapa a vietii? Exista o rasturnare a prioritatile si visurile tale odata cu varsta de 30-40 de ani? Ce influenta are Numarul Maturitatii asupra vietii tale? Si ce aduce cu el viitorul?

Numarul Maturitatii este cel care indica acele calitati, dorinte si visuri specifice unei persoane care incep sa se manifeste intre 30-40 de ani. Importanta impactului acestui numar atinge apogeul in deceniul patru de viata al unei persoane, iar aceste dorinte vor fie exprimate intr-un mod vizibil. Nu gresim cu nimic daca spunem ca Numarul Maturitatii reprezinta pentru numerologie ceea ce Ascendentul Personal reprezinta pentru astrologie. Pe masura ce te aproprii de varsta de 35 de ani, vei observa ca Numarul Maturitatii va incepe sa aiba o influenta mai pregnanta asupra vietii tale. Iar cu fiecare an care trece, aceasta influenta va fi resimtita mai mult.

Odata ce intri in a doua etapa importanta a vietii, incepi sa te cunosti mai bine, constientizezi cine esti cu adevarat, ajungi sa intelegi care este drumul pe care trebuie sa il urmezi in viata, descoperi care este adevarata ta menire in viata, telul pe care il ai de atins. Maturitatea aduce cu ea un dar de nepretuit: acela de a intelege ca este inutil sa-ti irosesti risipesti timpul si energia investind in directii gresite, in anumite lucruri care nu au nimic de-a face cu adevaratul tau Eu, adevarata ta identitate.

Ignorandu-ti Numarul Maturitatii, iti ignori adevaratul eu. Viata ta este trasata deja inspre o directie anume. Important este sa constientizezi acest lucru. Numarul Maturitatii indica acele abilitati si calitati care se refera la adevaratul tau eu, adevarata ta identitate. Aceste calitati sunt cele pe care ar trebui sa incerci sa le dezvolti de-a lungul vietii. Numarul Maturitatii reprezinta ceea ce trebuie sa aduci in viata ta in a doua jumatate a vietii, visurile, telurile si dorintele tale reale. Cand accepti potentialul complet al propriului numar al maturitatii, iti accepti viata asa cum este, te accepti pe tine insati asa cum esti, esti dispus sa accepti provocarile vietii asa cum sunt ele.

  • Cum se calculeaza Numarul Maturitatii

Vibratia Numarului Maturitii este una extrem de puternica deoarece insumeaza vibratia a doua cifre la randul lor importante. Numarul Maturitatii se calculeaza pornind de la numele intreg pe care l-ai primit la nastere si data completa a nasterii, respectiv Numarul Nasterii (Numarul Destinului) si Numarul Numelui (Numarul de Expresie). Prin urmare, Numarul Maturitatii este cel care arata cum functioneaza impreuna doua cifre primordiale in numerologie: Numarul Destinului si Numarul de Expresie. Numarul Maturitatii reprezinta suma dintre Numarul Destinului si Numarul de Expresie redusa la o singura cifra. Iata cum se calculeaza Numarul Destinului si Numarul de Expresie.

Potrivit Garbo, dupa cum sugereaza si cealalta denumire a sa – Numarul Nasterii, Numarul Destinului se calculeaza insumand toate cifrele prezente in data nasterii. Se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele).

  • Numarul de Expresie are in vedere numele intreg al unei persoane. Literelor care alcatuiesc numele le corespund anumite cifre, respectiv:
A B C D E F G H I
J K L M N O PQ R
S T U V W X Y Z
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Se aduna cifrele care corespund literelor din nume, iar rezultatul final obtinut este considerat a fi Cifra de Expresie. Daca insumand cifrele corespunzatoare initiatelor obtii doua cifre, aceste cifre se aduna intre ele pana cand se obtine un singur numar.

Numarul Maturitatii se calculeaza adunand Numarul Destinului cu Numarul de Expresie. Daca se obtin doua cifre, acestea se reduc adunandu-se intre ele. De asemenea, pentru un calcul simplificat, poti introduce datele in acest modul. Numarul Maturitatii va fi calculat automat.

Citeste interpretarea semnificatiilor Numarului Maturitatii pe Garbo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.