Inainte de a muri, un roman a avut "inspiratia" de a-si decora piatra funerara cu o fotografie in care apare, impreuna cu sotia sa, band o sticla de vin!

"Ho ho ho, si o sticla de rom!", a spus un pirat celebru. Dar in acest caz, este o sticla de vin, si cel care se agata cu atata pasiune de ea este un om mort!

Inainte de a muri, la 75 de ani, Dumitru Petra a decis sa isi decoreze piatra de mormant cu o fotografie in care apare, impreuna cu sotia sa, band o sticla de sticla de vin, bautura lui preferata, scrie El Mundo.

In timp ce vecinii sai (de sub pamant) nu au reclamat fapta, au facut-o autoritatile bisericesti care administreaza cimitirul, luand in considerare eliminarea imaginii deoarece este "nedemna."

Stefan Toma, cumnatul defunctului, a declarat pentru ziarului Austrian Times pe patul de moarte, Petra asa l-a rugat: "El ne-a spus ca vrea ca oamenii sa si-l aminteasca pentru ce iubea el mai mult pe lume: vinul bun si sotia sa", explica el.

"Noi credem ca o fotografie ca aceasta nu s-ar potrivi, desi recunosc ca aici pare ca si sotiei sale ii place sa bea", a adaugat omul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.