Desi majoritatea se pregatesc pentru sfarsitul lumii in 2012, un grup de crestini se pregatesc sa infrunte ziua cea mare chiar anul acesta, pe 21 Mai.

Potrivit prezicerilor din cadrul grupului de crestini americani, numit The Family Radio ministry, in data de 21 Mai, un cutremur masiv va lovi intraga planeta si va rupe continentele, “lasand in urma multe cadavre”.

Dupa cum prezic acestia, cei credinciosi vor fi dusi in Rai, pe cand restul vor indura 153 de zile de “moarte si teroare” pana cand totul se va termina in 21 Octombrie.

Grupul “the Family Radio ministry” a pornit sa raspandeasca vestea prin intreaga America si este constituit din 10 credinciosi care au renuntat la locurile lor de munca, la familii si la bunurile lor pentru a trai aceste ultime zile impreuna, calatorind prin State si propovaduind credinta, scrie Daily Mail.

Potrivit acestora, sfarsitul lumii din 21 Mai este prezis in Biblie, insa nu a fost interpretat corect pana acum.

Liderul grupului, Harold Camping, in varsta de 89 de ani, a mai prezis inca o data sfarsitul lumii, pentru 4 Septembrie, 1994, dar, evident, a esuat. Acesta si-a scuzat greseala si a spus ca de data aceasta nu se inseala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.