Barbatul cu cea mai numeroase familie din lume are 39 de sotii, 94 de copii, 33 de nepoti si 14 nurori. Si este in continua cautare...

Poligamia poate da nastere unor familii numeroase, insa niciuna nu se poate compara cu aceasta.

Ziona Chana este capul celei mai numeroase familii din lume, potrivit Reuters. El are 39 de sotii, 94 de copii, 33 de nepoti, si 14 nurori. El se considera “un om binecuvantat” , citeaza Huffington Post.

Familia locuieste intr-o casa cu 4 etaje si 100 de camere, in Mizoram, India. Intamplator, Chana este si conducatorul unei secte care ii permite sa aiba atatea sotii cate are.

Familia este foarte disciplinata, ea bazandu-se pe un sistem de impartire a sarcinilor pentru a face fata necesitatilor zilnice. Sotiile il ingrijesc cu randul pe sotul lor.

Le tine pe cele mai tinere sotii foarte aproape de dormitorul lui – exista un sistem e baza caruia femeile ii trec prin dormitor acestuia.

Rinkmini, una din sotiile lui Chana care are 35 de ani, spune: “Stam in jurul lui pentru ca este cea mai importanta persoana din casa. Este cel mai frumos barbat din sat.”

De cele mai multe ori, sotiile dorm in dormitoare comune.

Chana a spus ca ar fi dispus sa mearga in SUA pentru a-si mari secta. El este mereu in cautare de sotii noi. Cel putin unul din copiii lui a recunoscut ca tatal sau se casatoreste cu femei sarace din satul lor pentru a avea grija de ele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.