Un cuplu din Noua Zeelanda si-a unit destinele dupa ce au trecut prin clipe groaznice: cu doar 72 de ore inainte, logodnica a fost prinsa sub daramaturile cutremurului de marti.

Este la fel de frumoasa ca orice mireasa. Pe fata ei se citeste fericirea. Insa drumul Emmei Howard catre altar, vineri, era sa nu abia loc. Cu doar 72 de ore inainte, ea a fost prinsa sub daramaturile unei cladiri care s-a prabusit din cauza cutremurului.

Tanara de 23 de ani a fost salvata dupa aproape 6 ore dupa ce ii trimisese logodnicului ei un mesaj. Acesta a fost cel care a salvat-o.
“Emma sunt. Sunt bine si te iubesc foarte mult.” este mesajul pe care Chris Greenslade l-a primit. El era plecat de la birou atunci cand dezastrul a avut loc si cand a pornit indata sa o salveze pe Emma.

Ajuns in fata caldirii unde aceasta era, a fost socat sa vada gramada de fiare si beton. “A fost cel mai oribil sentiment pe care l-am avut in viata mea”, a declarat el, citeaza Huffington Post.

Cladirea a fost distrusa, iar Emma a fost prinsa intr-un spatiu mic, rezultat in urma prabusirii etajelor. Sapand prin moloz in incercarea sa de a-si salva logodnica, Chris a reusit sa elibereze de sub daramaturi si alti oameni. El a ajutat echipele de salvare si au ajuns la Emma intr-un final.

Pe tot parcursul acestui calvar, Chris i-a trimis mesaje Emmei pentru a o calma si a o asigura ca totul va fi bine.

“Sunt cu parintii tai. Te iubesc. Sunt multi oameni aici care te vor ajuta sa iesi”, suna unul din mesajele lui Chris.

Ea a avut o rochie alba fara bretele, iar el a avut un costum negru cu cravat mov. Au fost inconjurati de familie si prieteni si au multumit cerurilor ca au ajuns in fata altarului.

Christ povesteste cum, in asteptarea scoaterii Emmei de sub daramaturi, el spunea ca in trei zile ar fi trebuit sa se casatoreasca. Toti ii spuneau ca se va casatori. Echipa de salvare a facut tot ce a putut pentru ca ei sa se casatoreasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.