Ciminalii care au fost condamnati pe viata, pentru niste crime oribile, cer Comisiei Europene pentru Drepturile Omului sa li se dea sansa de a fi eliberati.

Intr-o miscare absolut uluitoare, Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a fost de acord sa audieze cativa criminali notorii, punand jar pe relatiile internationale si pe rudele victimelor.

Astfel, criminali precum Jeremy Bamber (care si-a ucis cu sange rece 5 membrii de familie), Peter Moore sau Douglas Vinter cer ca dosarele lor sa fie reevaluate si audiente permenente sa fie facute pentru a demonstra o schimbare in bine in ei, si pentru a li se da sansa de a trai in libertate.

Criminalii sunt de parere ca o viata petrecut in inchisoare le incalca dreptul la un tratament demn si uman si le incalca dreptul la un proces corect.

Daca Comisia Europeana va aproba cererea lor, orice criminal, indiferent de crimele macabre pe care le-a comis, va avea sansa sa fie eliberat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.