Un hot a fost declarat cel mai prost din lume, dupa ce a furat un laptop si si-a pus poza pe pagina de Facebook a proprietarului.

Rodney Knight, un baiat de 19 ani, a intrat in casa ziaristului Marc Fisher, de la Washington Post si a furat laptopul fiului sau de 15 ani, un alt laptop si o geaca de iarna.

Hotul a decis ca furtul nu era complet fara o “carte de vizita” lasata in urma, asa ca a deschis laptopul furat, cat timp se afla inca in casa proprietarului, si-a facut o poza, imbracat in geaca de iarna furata, si a pus poza pe pagina de Facebook a fiului jurnalistului.

A deschis laptopul si si-a facut o poza in geaca de iarna, cu cativa dolari in mana, pe care ii luase de pe biroul fiului meu si a postat-o pe pagina de Facebook, unde toata lumea putea sa o vada. Am vazut multe chestii, dar asta e cel mai stupid lucru facut vreodata”, a declarat jurnalistul Marc Fisher.

Hotul a fost prins si isi asteapta sentinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.