O femeie din Beijing a reusit sa starneasca furia feministelor din intreaga lume, dupa ce a postat un clip cu fiica sa de 26 de ani, goala, in dus, pentru a-i gasi un iubit.
Potrivit TheStar.com, peste 1.5 milioane de oameni au vazut deja clipul, pe 5 site-uri matrimoniale. In clipul care a aparut prima oara pe site-ul Ku6, fiica este prezentata in dus, mama sa intreband-o: "Oh, vezi ca ai crescut si totusi ai nevoie de mine sa te spal pe spate? Incerc sa-ti gasesc un potential sot. Cum ai vrea sa fie, spune trasaturile cu voce tare!" , scrie Huffington Post.

Fiica sa se prezinta "audientei " drept Gan Lulu si declara ca "Nu am niciun prieten si asta nu din cauza ca sunt urata. Din nefericire, nimeni nu ma vrea, asa ca acum, sunt in cautare de parteneri. Fie ca voi credeti ori nu, ca sunt speciala, sunt o persoana iesita din comun. Nu sunt enervanta, deci chiar nu cred ca nu exista nimeni pe lumea asta care sa ma placa".

Cateva site-uri de stiri si bloguri au speculat si faptul va tanara din filmare ar fi o actrita, iar intreaga "punere in scena" ar fi o facatura, doar pentru a atrage atentia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.