Astazi, cautarea unui job pare mai degraba o cursa cu obstacole, decat o simpla formalitate. Descopera cateva ciudatenii din CV-urile unor vanatori de joburi.
Printre cele mai ciudate CV-uri primite de angajatori se numara aplicatiile scrise in versuri, trimise de pe adresa de e-mail "iubesc_berea" sau avand poza unui prieten mai prezentabil, potrivit The Telegraph.

Exemplele de CV-uri iesite din comun apar intr-un sondaj realizat in randul a 700 de recrutori de site-ul de recrutare Careerbuilder.co.uk.

  • Din nefericire, unii incearca prea mult, potrivit platformelor de recrutare care se confrunta zi de zi cu CV-uri ciudate, scrise in rime sautrcandu-l pe Dumnezeu la rubrica Referinte, (fara sa dea si date de contact), pentru a impresiona angajatorul.
  • Un alt candidat a scris in CV ca principalul sau atu este descendenta directa din Vikingil in timp ce altul s-a autoproclamat "cu modestie", "Stapanul Universului si al Timpului", la categoria Experienta.
  • Un candidat a inserat poza altei persoane, ca sa fie mai prezentabil, ridicand problema inteligentei sale, mai ales ca urma sa sustina si un interviu, iar un altul a scris doar numele , numarul de telefon si textul scurt si la obiect: "Vreau un job".
  • Printre ciudatii cautatori de joburi se numara si un altul care si-a completat CV-ul de mana pe o hartie de caiet, iar altul a trimis CV-ul de pe o adresa de mail destul de inedita "iubesc_berea@...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.