Actionand precum un afrodisiac, Maca este recunoscuta in unanimitate ca fiind planta cu un efect intens asupra libidoului. Radacina de Maca contine acizi grasi, calciu, vitamina B1, B2, B12, aceasta din urma avand un rol important in procesul de digestie.

Maca (Lepidium Peruvianum Chacon) este o planta radacinoasa cu proprietati miraculoase pe care o gasim cu precadere pe meleagurile peruviene.

Cultivata in America de Sud de peste 2000 de ani, maca este intrebuintata deseori ca planta medicinala sub forma de pudra, obtinuta prin macinarea radacinii, dar si ca ingredient principal in anumite suplimente alimentare.

Actionand precum un afrodisiac, Maca este recunoscuta in unanimitate ca fiind planta cu un efect intens asupra libidoului. Gratie functiei sale de imbunatatire a functiei erectile masculine, maca mai este cunoscuta si sub denumirea de “viagra naturala”. In 1961, planta era aproape de extinctie, insa biologul Peruvian Gloria Chacón a efectuat cercetari asupra proprietatilor sale uimitoare, readucand-o in centrul atentiei
.

Citeste mai multe pe acest subiect in Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.