O mama din Asia isi doreste ca fetita ei sa intre in Cartea Recordurilor pentru ca s-a nascut cu 12 degete la maini si 14 la picioare.

Aproape din momentul in care a fost nascuta Le Yati Min, mama ei a stiut ca fetita ei are ceva in plus. Phyo Min Min Soe, 26, povesteste cum a aflat ca fiica sa are mai multe degete: “Am intrebat asistentele daca fetita mea a fost nascuta cu mainile si picioarele intregi. Ele au raspuns ca are chiar mai mult decat ii trebuie”, citeaza Huffington Post.

  • 12 degete la maini si 14 la picioare

Un vecin o ajuta pe mama fetitei de 16 luni sa revendice recordul pe care un baiat din India il detine in prezent, acesta avand 12 degete la maini si 13 la picioare.

Polidactilismul este o afectiune rara, insa este si mai rar cazul micutei, pentru ca ea are degete in plus la ambele maini si picioare.

Le traieste impreuna cu parintii sai intr-o casa mica din lemn la periferia fostei capitale Yangon, din Myanmar, iar mama sa a declarat ca isi doreste ca Le sa fie inregistratata in Cartea Recordurilor, insa chiar si fara un titlu, fiica ei duce o viata fericita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.