Vladimir Voronin, fostul presedinte al Republicii Moldova, a declarat ca singura data cand s-a imbatat a fost pe cand avea 17 ani.

Vladimir Voronin a declarat ca nici el, nici prietenii sai nu se apropie de statisticile anuntate in raportul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, potrivit caruia fiecare moldovean bea peste 18 litri de alcool pur pe an, relateaza Pro TV Chisinau.

Liderul PCRM a mai spus ca prima si ultima data s-a imbatat l,a varsta de 17 ani, pe cand era student la colegiu, transmite MEDIAFAX.

In alta ordine de idei, referindu-se la faptul ca moldovenii au fost, oficial, declarati drept cei mai mari consumatori de alcool, de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, Voronin a declarat ca nu intelege de unde si pana unde s-a ajuns la aceasta concluzie.

"Nu stiu cine a socotit si de unde s-au luat aceste cifre. Iata, eu si toti prietenii la un loc nu ne-am apropiat de asa cifre, in 15 ani de zile", a adaugat liderul comunist, pentru jurnal.md.

Citeste si: Troc moldo-rusesc: Voronin pentru gaze mai ieftine?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.