O mica berarie din Mexic a lansat doua soiuri de beri foarte special, dedicate strict comunitatii LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual).
Din pacate, initiativa berariei Minerva din Mexic nu este tocmai din dragoste pentru comunitatea gay, ci are mai mult un scop comercial, pentru a putea patrunde pe piata berii di Mexic, dominata la ora actuala de doua mari berarii: Modelo Group si Cuauhtemoc Moctezuma.

Noile tipuri de bere, Salamandra si Purple Hand, se dovedesc a fi deja foarte populare, astfel ca marcile se vor extinde in Argentina, Columbia, Japonia, Ecuador, Chile si Statele Unite, transmite www.odditycentral.co. Berea este produsa din malt, miere si are arome de portocale si mere.

Am primit mai multe plangeri de la clienti care ne intreaba daca berea ii exclude pe consumatorii heterosexuali, iar raspunsul nostru a fost <DA>, produsul fiind destinat exclusive comunitatii LGBT”, a declatat Dario Rodriguez Wyler, reprezentativul companiei.

Producatorii recunosc ca fabricarea berii a fost o miscare destul de indrazneata, insa rezultatele au depasit asteptarile. Primele 500 de lazi produse pentru Salamandra si Purple Hand, au fost vandute in doar o saptamana, iar raspunsul din partea comunitatii LGBT a fost unul entuziast.

Numele berilor au fost atent alese, Salamandra fiind un simbol al comunitatii gay, iar Purple Hand reprezinta un omagiu adus protestului pentru drepturile comunitatii gay, organizat in 1969 pe strazile din San Francisco.


Gay beer shocks the world
Încărcat de itnquirky. - News videos from around the world.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.