Turistii care vor vizita cartierul Hollywood din Los Angeles vor avea posibilitatea de a face un tur al celor mai scandaloase obiective turistice din zona, conceput de conducerea TMZ.com, un site specializat in postarea de informatii despre celebritati.

In acest circuit turistic inedit au fost incluse o serie de localuri si zone "fierbinti" din Hollywood, adica, mai bine zis, bizare, cum ar fi:

  • Magazinul universal de unde actrita Winona Ryder a fost prinsa in timp ce fura;
  • Clubul de comedie in care actorul Michael Richards, interpretul personajului Kramer din serialul "Seinfeld", a fost inregistrat in timp ce pronunta injuraturi rasiste.

Pe parcursul calatoriei lor cu autobuzul, vizitatorii vor avea posibilitatea de a viziona "imagini socante si nemaivazute" extrase din arhivele site-ului TMZ, au anuntat organizatorii.

Turistii vor putea sa vizioneze si cateva inregistrari cu jurnalistii site-ului TMZ in timp ce acestia relateaza o serie de povestiri si intamplari amuzante cu si despre vedetele de la Hollywood, transmite MEDIAFAX.

Circuitul "The TMZ Hollywood Tour - Secrets and Celebrity Hot Spots" a fost conceput in colaborare cu compania de transport Starline Tours.

Pentru a ajuta site-ul TMZ.com sa obtina cele mai proaspete stiri si informatii despre celebritati, chiar daca acestea se intampla in fata turistilor uimiti sau chiar socati, ghizii de pe autobuzele companiei Starline Tours vor purta in permanenta asupra lor camere de filmat.

Acest circuit turistic inedit va debuta pe 1 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.