Operatorul telecom Orange Romania si producatorul de gadgeturi Parrot vor introduce pe piata autohtona primul elicopter care poate fi controlat, cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat, prin iPhone, iPod Touch sau iPad.
AR Drone poate fi achizitionat la un pret de 320 euro, fiind disponibil pentru comanda de luni, pe site-ul Orange. Din data de 25 februarie, elicopterul poate fi achizitionat si in magazinele Orange, potrivit Wall-Street.ro.

“AR Drone este foarte usor de pilotat atat in casa, cat si afara, si efectueaza manevre de zbor intocmai ca un elicopter real. Are doua camere de luat vederi, una in fata si una dedesubt, indreptata catre sol, si datorita tehnologiei Augmented Reality, camerele transmit imaginile in timp real pe iPhone, iPod touch sau iPad. Astfel, navigarea devine mult mai interactiva”, conform oficialilor Orange.

Descopera mai multe detalii pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.