Omul se naste o singura data, dar nu moare cu adevarat.

Din reincarnare in reincarnare el nu face altceva decat sa-si schimbe trupul pana cand ajunge la adevarata libertate, in Nirvana. Principiul care dirijeaza calatoria dintr-un corp intr-un altul este legea karmei. Scopul spiritualitatii hinduse este acela de eliberare fata de legatura karmica, pentru a se putea uni cu Brahman, scrie garbo.ro.

Cele 9 vieti

O teorie mai noua despre reincarnare este cea a reverendului preocupat de astrologie pe nume Cindy Myers care, timp de 21 de ani, a efectuat studii aprofundate pe un esantion de peste 10000 de oameni, ajungand la descoperiri uluitoare – fiinta umana trece prin noua reincarcari succesive (prima viata poate fi traita de mai multe ori, pana in momentul cand spiritul/sufletul isi invata lectiile si este capabil sa evolueze). Deci data viitoare cand auziti ca pisica are noua vieti, ganditi-va ca, in aceasta privinta, se aseamana cu noi mai mult decat am fi crezut…
La a cata reincarnare sunteti?

Numarul vietii la care am ajuns se calculeaza astfel:

• adaugati ziua nasterii la luna nasterii dumneavoastra
• apoi adaugati ultimele doua cifre ale anului in care v-ati nascut
• reduceti numarul respectiv la o cifra

Exemplu: 26 iulie (7) 1988 = 26 + 7 + 88 = 121 = 1 + 2 + 1 = 4 – numarul acesta reprezinta viata pe care o traiti acum

  • Prima viata

Aceasta este prima experienta pe plan fizic a sufletelor tinere. Oamenii care acum traiesc prima viata fac multe greseli fundamentale, obisnuite. Pentru ei totul este necunoscut si nou si tin la tot ceea ce stiu. Par a fi imaturi si uneori egoisti. Unii dintre ei nu cred in existenta lui Dumnezeu si, mai mult decat atat, nu cred in viata de apoi.

Cei aflati la prima viata nu au trasaturi de personalitate specific gata dezvoltate si invata totul din mers. Fiindca sufletul lor este tanar, fac multe greseli. Cea mai mare dificultate pentru ei este sa invete sa nu traiasca in universul creat de propria lor persoana. Trebuie sa invete sa ia initiativa si sa se straduiasca sa inteleaga mecanismele de functionare ale relatiilor interpersonal. De asemenea, au nevoie sa fie mai deschisi spre intelepciunea spirituala.

Citeste si:
9 teorii fascinante care ar putea explica senzatia de déjà-vu
9 teorii fascinante care ar...

Scopul lor este sa afle de unde vin si sa dobandeasca credinta in Dumnezeu.

  • A doua viata

Persoanele care traiesc acum a doua viata incearca sa-si imbunatateasca relatiile de orice fel cu oamenii. Vor incerca orice cel putin o data si isi vor da seama ca au nevoie de cei din jur pentru a supravietui. Ei trebuie sa inteleaga semnificatia si importanta familiei, a parintilor, a prietenilor si a partenerilor.

Oamenii din viata a doua au o profunda credinta in Dumnezeu (dobandita dupa experientele din viata anterioara). Ei trebuie sa invete sa fie toleranti, sa-I aprecieze pe cei din jur si sa iubeasca.

Citeste mai multe despre reincarnare si despre cele noua vieti pe garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.