Muzeul de Istorie Naturala din Londra s-a lansat in premiera in domeniul explorarii sexualitatii din lumea animalelor, odata cu organizarea unei expozitii speciale, destinata "adultilor si adolescentilor in varsta de peste 16 ani".
Expozitia spune si arata tot ce se putea imagina in acest domeniu, prezentand iepuri si arici - impaiati - in plina actiune, dar si penisuri minuscule (de marimea unui fir de par, la lilieci) sau impresionante (cum este cel al masculului de morsa), scrie MEDIAFAX..

Umorul este prezent si el in aceasta expozitie, printr-o serie de scurtmetraje denumite "porno verzi", in care actrita Isabella Rossellini isi imprumuta vocea unor animale - melci, rate si paianjeni - surprinse de camerele de filmat in plina strategie a reproducerii.

"Le cerem vizitatorilor sa isi lase ideile preconcepute la vestiar"
, a declarat Tate Greenhalgh, comisarul expozitiei. "Expozitia noastra descrie relatia dintre sex, evolutie si adaptarile surprinzatoare pe care animalele le-au pus la punct pentru a se reproduce cu o eficienta cat mai ridicata", a mai spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.