Un congresmen republican din cadrul Camerei Reprezentantilor a demisionat miercuri seara dupa ce un site de Internet satiric a dezvaluit ca acesta i-a trimis o fotografie cu el dezbracat unei tinere ce postase un anunt libertin pe Craiglist.

Site-ul Gawker a publicat miercuri fotografia congresmenului Chris Lee stand in fata unei oglinzi cu bustul gol si cu aparatul de fotografiat in mana. Langa aceasta imagine, site-ul a postat o fotografie oficiala a congresmenului, avand ca fundal drapelul american, relateaza AFP.

"A fost o imensa onoare sa servesc locuitorii din vestul (statului) New York. Regret raul pe care actele mele l-ar fi putut cauza familiei mele, colaboratorilor si administratorilor mei", a scris miercuri seara congresmenul, anuntandu-si demisia, intr-un comunicat in care si-a prezentat scuze "profunde si sincere", transmite MEDIAFAX.

Lee, care isi incepea al doilea mandat ca reprezentant al statului New York, este casatorit si are un copil.

Site-ul Gawker preciza miercuri ca Lee se prezenta pe Craiglist ca fiind "divortat" si "lobbyist" si ca a raspuns anuntului unei femei in varsta de 34 de ani la rubrica "femei care cauta barbati".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.