A fost rapit, a ramas fara o ureche, a fost dezmostenit si din cauza unei supradoze a ramas paralizat pe viata. 30 de ani a trait intr-un infern care a luat sfarsit duminica. Asa arata povestea cutremuratoare a mostenitorului uneia dintre cele mai bogate familiii din lume.

John Paul Getty al III-lea, unul dintre mostenitorii magnatului John Paul Getty, considerat in urma cu 30 de ani cel mai bogat om din lume, este cel mai puternic exemplu al zicalei "saracii oameni bogati".

Destinul familiei Getty a fost presarat cu numeroase drame si conflicte care au distrus-o iremediabil. Cea mai socanta este povestea lui John Paul Getty al III-lea, nepotul lui John Paul Getty, cel care a fondat un adevarat imperiu din afaceri cu petrol, transmite Business Magazin.

Acesta a trait de 30 de ani intr-un scaun cu rotile, aproape orb, incapabil sa vorbeasca, sa se hraneasca sau sa se miste in orice fel. Suferind si instrainat, Getty a murit duminica, in resedinta sa din Buckinghamshire, la 54 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.