Anul Iepurelui din calendarul chinezesc care incepe joi va fi marcat la inceput de o perioada de catastrofe, printre care o epidemie devastatoare in Coreea de Nord, potrivit astrologilor din Hong Kong. Pentru cupluri, astrologii spuna ca anul e propice casatoriilor, dar si relatiilor extraconjugale.

  • "In Anul Iepurelui se vor lega multe relatii amoroase in afara drumurilor deja stiute: relatii intre persoane de varste foarte diferite, relatii extraconjugale etc.", a declarat astrologul Anthony Cheng, citat de MEDIAFAX. Insa lunile care urmeaza sunt, de asemenea, propice casatoriei. "Ma astept ca un numar mare de cupluri sa faca acest pas", mai spune el.
  • "Celibatarii isi vor gasi un partener, cei care au unul urmeaza sa se casatoreasca, iar cei care sunt casatoriti vor avea copii", prevede astrologul.

Ca si colegii sai de breasla, Anthony Cheng isi bazeaza previziunile pe "stalpii destinului", o metoda de calcul si de interpretare a elementelor prezente la nasterea unei persoane. Metoda, bazata la randul ei pe calendarul chinezesc, este una dintre cele mai raspandite mijloace de a prevedea viitorul printre chinezii din toata lumea.

Calendarul chinezesc este impartit in cicluri de 60 de ani, ceea ce inseamna ca intr-un an dat se vor regasi evenimente similare celor care au avut loc in urma cu 60 de ani. In acest calendar, Iepurele ocupa cea de-a patra pozitie dintr-un ciclu de 12 animale. Anul Iepurelui incepe pe 3 februarie 2011 si se termina pe 22 ianuarie 2012.

  • In ceea ce priveste politica, astrologii prevad ca presedintele chinez Hu Jintao va avea noroc pana in 2016, in timp ce presedintele SUA, Barack Obama, care "doreste sa realizeze multe lucruri, dar sunt sanse mici sa reuseasca", va avea un an "mediocru", spune astrologul Peter So. El mai prevede o epidemie grava in Coreea de Nord, care va necesita ajutoare internationale.
  • Totodata, tari precum SUA, Canada si Taiwan vor suferi de pe urma unor "capricii climatice" si catastrofe naturale, potrivit astrologului Alion Yeo. La randul sau, Cheng prevede catastrofe feroviare, incendii, prabusiri de cladiri si de poduri, in India, Pakistan, Coreea si in Africa si un cutremur in Mongolia.
  • Pietele financiare vor fi instabile, in special in lunile aprilie, iunie si octombrie, iar investitorii ar trebui sa dea dovada de prudenta, mai spun astrologii.
Citeste si:
Incalzirea oceanelor face unele regiuni ale lumii de neasigurat
Asiguratorii: Incalzirea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.